Wie worden je toekomstige collega’s?

Onze medewerkers maken het verschil. Zij zijn degenen die continu klaarstaan om je kind de zorg en aandacht te geven die het verdient. De Paddestoel werkt met vaste pedagogisch medewerkers per groep. Met vertrouwde gezichten om zich heen voelt een kind zich op zijn gemak en heeft het alle ruimte om zich te ontwikkelen.

Al onze pedagogisch medewerkers zijn gediplomeerd. Ieder opleidingsniveau is welkom bij ons, van MBO tot universitair. We hebben allen gemeen dat we professioneel, liefdevol en zorgzaam zijn. Het kind staat bij ons op nummer 1.  In onze ogen is elk kind uniek.

Ons team heeft een mooie samenstelling met mensen die al sinds de opening bij ons werken, mensen die na hun stage bij ons zijn gebleven en mensen die na andere werkgevers de keuze hebben gemaakt om bij ons te werken. Al onze medewerkers dragen onze visie uit, we vormen één grote familie. We kennen jouw kind, we kennen jou als mens, je bent niet zomaar een nummer. Samen vormen wij met jou als ouder de stabiele basis waardoor je kind zich optimaal kan ontwikkelen tot een evenwichtig mens.

Misja

Locatie manager KDV de Hoeve

Nancy

Locatie manager KDV De Paddestoel

Claudia

Assistent leidinggevende peutergroepen KDV

Chantal

Assistent leidinggevende baby’s KDV De Paddestoel

Marja

Locatie manager BSO De Paddestoel

Lisette

Manager Pedagogisch Team