Familiair en persoonlijk

Doordat onze groepen familiair zijn, hebben onze medewerkers ruimschoots de tijd om voldoende persoonlijke zorg en aandacht aan de kinderen te geven. Verse, gezonde voeding, dieetwensen, uitstapjes, Pamper-luiers en verzorgingsartikelen zijn allemaal inbegrepen. De Paddestoel staat voor kleinschalige opvang met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Bij ons kunnen ouders hun kind zorgeloos achterlaten.

Onze filosofie

Wij werken met een unieke Paddestoel-filosofie, wij zijn daarin uniek in Nederland. Onze filosofie is gebaseerd op de band die wij ontwikkelen met de kinderen en hun ouders. Niet alleen de veilige hechting en vertrouwensband met de kinderen  zijn belangrijk, ook jij als collega moet je bij ons prettig, vertrouwd en thuis voelen. Wij ontwikkelen samen met jou, de kinderen tot sociale, gezonde en liefdevolle mensen die de wereld vol zelfvertrouwen tegemoet kan treden. Dit doen we door veel met elkaar te communiceren over de opvoeding en de wensen ten aanzien van onze kinderen.

Ambitie

De ambitie van De Paddestoel is opvang te bieden op een onafhankelijke, professionele, pedagogisch verantwoorde wijze met het doel de ontwikkeling van de kinderen te bevorderen en om jou te ondersteunen bij jouw opvoedingstaken. De Paddestoel biedt niet alleen de kinderen, maar ook jou als persoon, een tweede thuis.