Kleinschalig en persoonlijk

Doordat onze groepen klein zijn, hebben onze medewerkers ruimschoots de tijd om voldoende persoonlijke zorg en aandacht aan je kind te geven. Verse, gezonde voeding, dieetwensen, uitstapjes, Pamper-luiers en verzorgingsartikelen zijn allemaal inbegrepen. De Paddestoel staat voor kleinschalige opvang met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Bij ons kan je je kind zorgeloos achterlaten.

Onze filosofie

Wij werken met een unieke Paddestoel-filosofie, wij zijn daarin uniek in Nederland. Onze filosofie is gebaseerd op de band die wij ontwikkelen met jullie gezin. Niet alleen de veilige hechting en vertrouwensband met jouw kind zijn belangrijk, ook jij als ouder moet je bij ons prettig, vertrouwd en thuis voelen. Je laat immers je kostbaarste bezit achter in onze vertrouwde handen. Wij ontwikkelen samen met jou, je kind tot een sociaal, gezond en liefdevol kind die de wereld vol zelfvertrouwen tegemoet kan treden. Dit doen we door veel met elkaar te communiceren over de opvoeding en de wensen ten aanzien van jouw kind.

Ambitie

De ambitie van De Paddestoel is opvang te bieden op een onafhankelijke, professionele, pedagogisch verantwoorde wijze met het doel de ontwikkeling van je kind te bevorderen en om jou te ondersteunen bij jouw opvoedingstaken. De Paddestoel biedt niet alleen jouw kind, maar ook jou als persoon, een tweede thuis.